Šeimų akademija

Šeimų akademija kviečia tėvus bendradarbiauti ugdant laimingą, dorą ir atsakingą asmenybę. Šeimų akademijos seminarai skirti tėveliams, pedagogams ir visiems, norintiems skleisti ir stiprinti šeimos vertybes ir bendrystę, siekiantiems išlaikyti tvirtus ir pasitikėjimu kuriamus šeimos santykius. Seminaruose dalyviai gauna žinių apie pozityvią tėvystę, atsparumą stresui, krizines situacijas ir kitas aktualias temas.

Kilus klausimams, kreipkitės: mokymai@kolpingokolegija.lt

SEMINARAS „PRIEŠMOKYKLINIS UGDYMAS: DĖL KO? KADA? IR KOKIAIS METODAIS?“

2021 m. kovo 24 d. 17:00 val.

Trukmė – 2 val.

Seminaro kaina – 10 eur. Kolpingo pradinės mokyklos, Kolpingo darželio tėvams ir Kolpingo kolegijos atstovams seminarai – NEMOKAMI. Pažymėjimo kaina – 4 eur.

Registracija

Informacinis lapelis

Seminaro lektorė –  Audronė Allan. Socialinių mokslų (edukologija) daktarė. Kolpingo pradinės mokyklos ugdymo turinio vadovė.

Seminaro metu bus apžvelgta priešmokyklinio ugdymo kaitos tendencija ir aktualūs šių dienų sprendimai. Bus aptariami skirtingi priešmokyklinio ugdymo uždaviniai ir tėvų prioritetai. Praktinėje seminaro dalyje, remiantis Kolpingo pradinės mokyklos patirtimi, susipažinsime su priešmokykliniame ugdyme naudojamomis metodikomis: galobalaus skaitymo ir matematinio ugdymo (Numicon) ir aptarsime priešmokyklinuko ugdymo aplinkos aspektus.

SEMINARAS „NUOVARGIS IR PERDEGIMAS PANDEMIJOS AKIVAIZDOJE: KAIP PADĖTI SAU?“

2021 m. vasario 24 d. 17:30 val.

Mokymų kaina –  nuo 10 iki 14 eur.

Registracija

Informacinis lapelis

Seminaro lektorė –  Jurgita Ziabkinaitė. „Esu nuostabios dukters mama, laisvai samdoma vertėja, Kolpingo pradinėje mokykloje dėstau anglų kalbą, vedu vokiečių kalbos kursus kolegėms mokytojoms. 2015–2017 m. baigiau trejų metų podiplomines Geštalto psichoterapijos studijas. Pati esu išgyvenusi ir įveikusi perdegimą.“

Seminaro metu lektorė apžvelgs pasaulio mokslininkų įžvalgas apie perdegimo grėsmę šiuo sudėtingu laikotarpiu. Lektorė pasidalins savo žiniomis bei asmenine patirtimi, kaip sąmoningai rūpinantis savimi galima sumažinti įtampą ir pagerinti emocinę sveikatą.