Šeimų akademija

Šeimų akademija kviečia tėvus bendradarbiauti ugdant laimingą, dorą ir atsakingą asmenybę. Šeimų akademijos seminarai skirti tėveliams, pedagogams ir visiems, norintiems skleisti ir stiprinti šeimos vertybes ir bendrystę, siekiantiems išlaikyti tvirtus ir pasitikėjimu kuriamus šeimos santykius. Seminaruose dalyviai gauna žinių apie pozityvią tėvystę, atsparumą stresui, krizines situacijas ir kitas aktualias temas.

2020 m. rugsėjo 23 d. 17:30 val. seminaras “Psichologinis atsparumas: kas tai?”.

Seminaro kaina – 10 eur. Kolpingo pradinės mokyklos, Kolpingo darželio tėvams ir Kolpingo kolegijos atstovams seminarai – NEMOKAMI.

Registracija: shorturl.at/jACIR

Seminaro lektorė – Jurgita Dambrauskienė, psichologijos magistrė, Kolpingo kolegijos lektorė.

2020 m. spalio 21 d. 17:30 val. seminaras “Pozityvi tėvystė. Kaip išmokyti vaikus tinkamo elgesio?”.

Registracija: shorturl.at/gwBP8v

Seminaro lektorė – dr. Ramunė Bagdonaitė – Stelmokienė, socialinių mokslų (edukologija) daktarė, socialinio darbo magistrė, VšĮ Kolpingo kolegijos direktorė.

Apie seminarą: Ką daryti, kai vaikas neklauso? Kaip elgtis, kai vaikas krenta ant grindų ir pradeda spardytis? Ar galima vaiką bausti? Kaip auklėti, kad vaikas elgtųsi tinkamai? Kaip mes suprantame tinkamą ir netinkamą elgesį? Šie ir panašūs klausimai nagrinėjami patirtinio seminaro metu. Lektorė remiasi pozityvios tėvystės principais, kuomet tėvai mokomi pirmenybę teikti ne bausmėms už netinkamą vaiko elgesį, bet tinkamo vaiko elgesio paskatinimui.

2020 m. lapkričio 18 d. 17:30 val. seminaras

Kilus klausimams, kreipkitės: mokymai@kolpingokolegija.lt