Artimiausi mokymai

Mokymų dalyviams išduodamas kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimas. Pažymėjimus išduoda Kolpingo kolegija,  vadovaujantis LR Socialinės apsaugos ir darbo ministro 2006 m. balandžio 5 d. įsakymu Nr. A1-92  „Dėl socialinių paslaugų srities darbuotojų profesinės kompetencijos tobulinimo tvarkos aprašo bei socialinių darbuotojų atestacijos tvarkos aprašo patvirtinimo“  (suvestinė redakcija nuo  2021-10-01) 11.2. punktu.:
11.1. pagal Socialinių paslaugų priežiūros departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (toliau – Departamentas) direktoriaus patvirtintas socialinių darbuotojų profesinės kompetencijos tobulinimo programas;
11.2. pagal aukštųjų mokymo įstaigų, vykdančių socialinio darbo studijas, patvirtintas socialinių darbuotojų profesinės kompetencijos tobulinimo programas.

VASARIO MĖN.  SEMINARAI

Nuotolinis seminaras „Pagrindiniai psichiniai sutrikimai. Galima pagalba“

Mokymų data: 2023 m. vasario 23 d. (ketvirtadienis)

Laikas: 9:00–15:00 val. (8 ak. val.)

Kaina: 30 Eur Seminaro dalyviams išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai (SD-23/50). Mokymai vyks MS Teams platformoje.

Registracijos nuoroda: https://forms.gle/tRDXLa1DN6i9Nyh48

Seminaro lektorėVitalija Mikutaitienė. VšĮ Kolpingo kolegijos lektorė, dėsto psichologijos srities dalykus. Privačia psichologo-psichoterapeuto praktika užsiima jau daugiau nei 10 metų. Daugelio publikuojamų straipsnių psichologijos tema autorė.

Apie seminarą: Seminaro metu dalyviai pagilins žinias reikalingas socialiniame darbe apie pagrindinius psichikos sutrikimus, sužinos daugiau apie šizofreniją, bipolinį afektinį, Obsesinį kompulsinį,  nuotaikos, nerimo, valgymo sutrikimus. Susipažins su pagrindinėmis sąvokomis, diagnostiniais kriterijais. Taip pat bus aptariamos pagalbos galimybės, bendravimo ypatybės, dirbant su minėtus sutrikimus turinčiais  klientais.