Psichologinė pagalba studentams

Kolpingo kolegijos studentai gali kreiptis psichologinės pagalbos kai patiria emocinius sunkumus, kai yra sunku mokytis, kamuoja nerimas, vienišumo jausmas, liūdesys, motyvacijos stoka, kai atsiranda nesutarimų su aplinkiniais, sunku priimti sprendimus, aplanko slegiančios mintys, kai atrodo, kad nėra išeities. Taip pat paveiktiems asmeninių traumų, skyrybų, šeimos narių netekties ar sunkios ligos, turintiems problemų darbe ar moksle, valgymo sutrikimų, piktnaudžiaujantiems alkoholiu ar kitomis narkotinėmis medžiagomis.

Dėl psichologinių konsultacijų galima kreiptis ne tik asmeniniais klausimais ir klausimais susijusiais su psichologine sveikata, bet ir su studijomis: laiko planavimo, efektyvaus mokymosi, motyvacijos stokos, viešo kalbėjimo klausimais.

Kviečiame Kolpingo kolegijos studentus registruotis į konfidencialias nemokamas psichologines konsultacijas.
Dėl konsultacijos galite rašyti el. paštu ugne.vasile@lss.lt  ir sutarsime dėl Jums patogaus laiko konsultacijai.

Vieta:  Šeimų kambarys (Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija III aukštas)

7.Ugnė Vasilė

Ugnė Vasilė