Psichologinė pagalba studentams

Kolpingo kolegijos studentai gali kreiptis psichologinės pagalbos kai patiria emocinius sunkumus, kai yra sunku mokytis, kamuoja nerimas, vienišumo jausmas, liūdesys, motyvacijos stoka, kai atsiranda nesutarimų su aplinkiniais, sunku priimti sprendimus, aplanko slegiančios mintys, kai atrodo, kad nėra išeities. Taip pat paveiktiems asmeninių traumų, skyrybų, šeimos narių netekties ar sunkios ligos, turintiems problemų darbe ar moksle, valgymo sutrikimų, piktnaudžiaujantiems alkoholiu ar kitomis narkotinėmis medžiagomis.

Dėl psichologinių konsultacijų galima kreiptis ne tik asmeniniais klausimais ir klausimais susijusiais su psichologine sveikata, bet ir su studijomis: laiko planavimo, efektyvaus mokymosi, motyvacijos stokos, viešo kalbėjimo klausimais.

Kviečiame Kolpingo kolegijos studentus registruotis į konfidencialias nemokamas psichologines konsultacijas.
Dėl konsultacijos galite rašyti el. paštu ugne.vasile@lss.lt  ir sutarsime dėl Jums patogaus laiko konsultacijai.

KontaUgnė Vasilėktai:

Psichologė Ugnė Vasilė

El. paštas: ugne.vasile@lss.lt

Vieta:  Šeimų kambarys (Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija III aukštas)

Siūlomi seminarai Kolpingo bendruomenei

Dr. Loretos Zajančkauskaitės-Staskevičienės seminaras „Pirmoji emocinė pagalba“.
Laikas: Lapkričio 7 d. 17:00 – 19:00 val.
Vieta: VDU daugiafunkcinis mokslo ir studijų centras 311 aud. (V. Putvinskio g. 23).
Registracija į seminarą: bit.ly/IV_Seminaras_Kaune

Dr. Elenos Trepulės seminaras „Efektyvusis mokymasis ir elgesio pokyčių formavimas“.
Laikas: Lapkričio 26 d. 14:00 – 16:00 val.
Vieta: KTU Santakos slėnis, 1 salė (K. Baršausko g. 59).
Registracija į seminarą: bit.ly/III_Seminaras_Kaune

Psichologinė pagalba

Lietuvos studentų sąjungos vykdomas projektas yra finansiškai remiamas iš Valstybinio visuomenės sveikatos stiprinimo fondo, kurį administruoja LR sveikatos apsaugos ministerija.