Mokymai socialinių paslaugų teikėjams

Mokymų dalyviams išduodamas kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimas. Pažymėjimus išduoda Kolpingo kolegija, kuri vykdo 2 socialinio darbo programas, todėl pažymėjimai socialiniams darbuotojams pripažįstami.

Kontakto technika, aktyvus klausymas ir bendravimas su senyvo amžiaus asmenimis (16 ak. val.)

2019 m. balanžio 4-5 dienomis.

Pradžia: 10:00 val.

Registracija

Informacinis lapelis

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

Kaina 45 eur.

Mokymų tikslas – suteikti žinių socialiniams darbuotojams, socialinių darbuotojų padėjėjams ir socialinio darbo organizatoriams apie konsultavimo ir bendravimo su senyvo amžiaus asmenimis ypatumus, aktyvaus klausymosi principus, kontakto užmezgimo su klientu būdus.

Lektorė – Vitalija Mikutaitienė, sveikatos psichologijos magistrė, psichologijos praktikė, lektorė.

Įgalinantis vadovavimas

2019 m. gegužės 3  d. (penktadienis) 9:30 val.

Registracija

Informacinis lapelis

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

Kaina 20 eur.

Seminaro metu kalbama apie darbuotojų psichologinį įgalinimą (ang. psychological empowerment), aptariama, kuo skiriasi motyvavimas nuo įgalinimo. Lietuvos ir užsienio tyrimai rodo, jog įgalintas darbuotojas pasiekia geresnių rezultatų savo darbe, toks darbuotojas yra labiau prisirišęs prie organizacijos ir jai lojalus, rodo daugiau iniciatyvos bei jaučia pasitenkinimą savo darbu, net jei jis yra emociškai sudėtingas. Seminaro metu dalinamasi patirtimi, pateikiami konkretūs pavyzdžiai ir konkrečios priemonės, padedančios psichologiškai įgalinti darbuotojus ar bendradarbius.

Lektorė – Ramunė Bagdonaitė-Stelmokienė. Edukologijos doktorantė, socialinio darbo magistrė, VšĮ Kolpingo kolegijos direktorė.

INFORMACIJA APIE PLANUOJAMUS VYKDYTI MOKYMUS SOCIALINIAMS DARBUOTOJAMS 2018-2019 m.