Mokymai socialinių paslaugų teikėjams

Mokymų dalyviams išduodamas kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimas. Pažymėjimus išduoda Kolpingo kolegija, kuri vykdo 2 socialinio darbo programas, todėl pažymėjimai socialiniams darbuotojams pripažįstami.

Bendravimo principai ir bendradarbiavimas komandoje

2018 m. spalio 19 d. (penktadienis) 9:00 val.

Registracija

Informacinis lapelis

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

Kaina 20 eur.

Seminaro tikslas – atskleisti esmines bendravimo ypatybes: iš konflikto į dialogą. Iš kritikos į supratingumą. Seminaro metu suteikiama žinių kaip veiksmingai bendradarbiauti organizacijoje, kaip tinkamai panaudoti unikalius kiekvieno komandos nario gebėjimus.

Lektorė – Virginija Blaževičienė, priklausomybės ligų ir priklausomų santykių konsultantė, socialinė darbuotoja, Geštalto terapijos terapeutė.

Įgalinantis vadovavimas

2018 m. gruodžio 14  d. (penktadienis) 10:00 val.

Registracija

Informacinis lapelis

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

Kaina 20 eur.

Seminaro metu kalbama apie darbuotojų psichologinį įgalinimą (ang. psychological empowerment), aptariama, kuo skiriasi motyvavimas nuo įgalinimo. Lietuvos ir užsienio tyrimai rodo, jog įgalintas darbuotojas pasiekia geresnių rezultatų savo darbe, toks darbuotojas yra labiau prisirišęs prie organizacijos ir jai lojalus, rodo daugiau iniciatyvos bei jaučia pasitenkinimą savo darbu, net jei jis yra emociškai sudėtingas. Seminaro metu dalinamasi patirtimi, pateikiami konkretūs pavyzdžiai ir konkrečios priemonės, padedančios psichologiškai įgalinti darbuotojus ar bendradarbius.

Lektorė – Ramunė Bagdonaitė-Stelmokienė. Edukologijos doktorantė, socialinio darbo magistrė, VšĮ Kolpingo kolegijos direktorė.

INFORMACIJA APIE PLANUOJAMUS VYKDYTI MOKYMUS SOCIALINIAMS DARBUOTOJAMS 2018-2019 m.