Mokymai socialinių paslaugų teikėjams

Mokymų dalyviams išduodamas kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimas. Pažymėjimus išduoda Kolpingo kolegija, kuri vykdo 2 socialinio darbo programas, todėl pažymėjimai socialiniams darbuotojams pripažįstami.

Neigiamų vaikystės patirčių sindromas: kaip suprasti ir padėti vaikui? (10 ak. val.)

2019 m. birželio 26 d.

Pradžia: 9:00 val.

Registracija

Informacinis lapelis

Vieta: Raguvos g. 7, Kaunas, Kolpingo kolegija.

Kaina 35 eur.

Seminaro metu kalbama apie neigiamų vaikystės patirčių sindromą. Neigiamos vaikystės patirtys – tai stresiniai ar trauminiai įvykiai vaikystėje, įskaitant piktnaudžiavimą tėvų valdžia bei vaiko apleistumą. Tai visos neigiamos vaikystės patirtys, kurios kenkia vaiko besivystančioms smegenims ir lemia, kaip vaikas geba reaguoti į stresą; šios neigiamos patirtys stipriai pažeidžia vaiko imuninę sistemą, neigiamos pasekmės jaučiamos kelis dešimtmečius, o nesuteikus reikiamos pagalbos – gali justi ir visą gyvenimą.

Apie lektores: Ramunė Bagdonaitė-Stelmokienė – socialinio darbo magistrė, edukologijos doktorantė, VšĮ Kolpingo kolegijos direktorė ir lektorė. Dėsto Socialinio darbo vadybos bei Vaiko gerovės ir socialinės apsaugos studentams. Turi daugiametę profesinę patirtį dirbant su vaikais ir jaunimu, esančiais socialinėje rizikoje.

Gerda Didžklapytė – socialinio darbo magistrė, VšĮ Kolpingo kolegijos lektorė, dėstanti Socialinio darbo vadybos bei Vaiko gerovės ir socialinės apsaugos studentams. Turi profesinės patirties dirbant su negalią turinčiais vaikais ir jaunimu. Aktyviai besidominti neigiamų vaikystės patirčių sindromu bei pagalbos galimybėmis vaikams ir jaunimui.

INFORMACIJA APIE PLANUOJAMUS VYKDYTI MOKYMUS SOCIALINIAMS DARBUOTOJAMS 2018-2019 m.